Jaume Aymar i Ragolta

Breu currículum

Doctor en història de l'art per la Universitat de Barcelona (1993). Degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya (URL) des del 1998 a desembre de 2005. També de nou des del 2012 i fins a març 2019 . Ha impartit la docència en l'àmbit de la història, la història i la didàctica de l'art, l'estètica i la iconografia. Ha publicat diversos llibres i centenars d' articles. Ha promogut exposicions temporals i permanents. Ha treballat en la didàctica i pedagogia de l'art.

Professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (URL), ha dictat nombrosos cursos per a educadors sobre mitjans de comunicació. Va impulsar (1994) la creació de Ràdio Estel (106.6 FM). És membre fundador de l'Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral (1979). 

President de la Fundació Catalunya-Amèrica, destinada a la recerca i difusió de les relacions entre el nostre país i el continent americà. Ha viatjat per Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. Ha pronunciat conferències a Bucarest (Romania), a Taichung (Taiwan), a Seül (Corea), a Santo Domingo (República Dominicana), a Santiago (Xile).

Publicacions