Se celebra la jornada "Filosofia, judaisme, cristianisme"

La ponència del matí, del Dr. Miguel García-Baró López, es va oferir també com a Quarta Hora de l'Ateneu Universitari Sant Pacià i acumula unes 500 visualitzacions al canal de Youtube.

27 d'abril de 2022

La Facultat de Filosofia de Catalunya ha celebrat la jornada "Filosofia, judaisme, cristianisme" el passat 27 d'abril. La jornada, que s'ha dut a terme durant tot el dia, ha començat al matí amb la ponència "La difícil confiança en la història i el temps", del Dr. Miguel García-Baró (Universitat Pontifícia de Comillas). Aquesta sessió, duta a terme pel catedràtic d'ètica Dr. Garcia-Baró, s'ha ofert també com a Quarta Hora de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, i ha tingut una bona assistència de públic, tant de manera presencial com en línia. Tant és així que la conferència acumula gairebé 500 visualitzacions al canal de Youtube de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. 

La sessió de la tarda ha començat amb la Dra. Catherine Chalier, amb un llarg currículum d'estudis en el marc del judaisme, que ha presentat "El cristianisme a la reflexió jueva sobre la salvació". A continuació, ha parlat el teòleg dominic P. Jean-Miguel Garrigues, OP, que ha parlat de "La impossible substitució: Jueus i Cristians (s. I a III)". Per cloure la jornada i la tarda, s'ha fet una taula rodona, moderada pel degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya, el Dr. Carles Llinàs.

Totes aquestes intervencions i aportacions es poden recuperar al canal de Youtube de l'Ateneu Universitari Sant Pacià.

Organitza:
Facultat de Filosofia de Catalunya