El Prof. Joan Garcia del Muro guanya el XLI Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

El treball premiat pel Col·legi de Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya es titula “Pensar en el totalitarisme”.

El Prof. Joan Garcia del Muro guanya el XLI Premi de Filosofia Arnau de Vilanova per a professors d’ensenyament secundari amb el seu treball “Pensar en el totalitarisme”. El XLI Premi de Filosofia Arnau de Vilanova premia treballs presentats per professors de secundària que recullen una experiència o reflexió didàctica sobre les matèries de filosofia en l’ensenyament secundari, i és que el Prof. Garcia del Muro també fa classe a l’Institut Obert de Catalunya.

El XLI Premi de Filosofia Arnau de Vilanova és atorgat pel Col·legi de Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. El jurat del premi ha estat presidit pel degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Àlex Rocas Jordi, i ha estat format per Àlex Agustí Polis, Jordi Beltran del Rey, Ambròs Domingo Belando i Judit Valentines Vilaplana.